|
Ceviche mixto |
A cociña peruana goza de moia sona a nivel mundial neste momento e, certamente, eu non podería estar máis dacordo...
Podo dicir que descontando Galicia, Lima é o lugar onde mellor comín de todos en cantos estiven. O máis curioso é que comparten moitos ingredientes coa nosa cociña: vieiras, mexillóns, peixe fresco, polbo, calamares, etc.; pero a preparación é completamente diferente, aínda que non por elo menos saborosa...
A estrela é o ceviche, peixe marinado (cociñado sen lume, senón coa acedez do limón) cun toque de picante que está realmente espectacular. Máis que recomendable.
E listo, as imaxes falan por sí soas...
|
Sopa de mariscos |
|
"Conchitas" á parmesana |
|
Anticuchos |
|
Tacu Tacu |
|
Sopa de peixe e marisco |
|
Causas |
|
Ceviches variados |
|
Calamares grellados |
|
Xeado D'Onofrio |
|
Comida Nikkei, fusión peruano-xaponesa |
|
Postres variados |
No hay comentarios:
Publicar un comentario