 |
| Ceviche mixto |
A cociña peruana goza de moia sona a nivel mundial neste momento e, certamente, eu non podería estar máis dacordo...
Podo dicir que descontando Galicia, Lima é o lugar onde mellor comín de todos en cantos estiven. O máis curioso é que comparten moitos ingredientes coa nosa cociña: vieiras, mexillóns, peixe fresco, polbo, calamares, etc.; pero a preparación é completamente diferente, aínda que non por elo menos saborosa...
A estrela é o ceviche, peixe marinado (cociñado sen lume, senón coa acedez do limón) cun toque de picante que está realmente espectacular. Máis que recomendable.
E listo, as imaxes falan por sí soas...
 |
| Sopa de mariscos |
 |
| "Conchitas" á parmesana |
 |
| Anticuchos |
 |
| Tacu Tacu |
 |
| Sopa de peixe e marisco |
 |
| Causas |
 |
| Ceviches variados |
 |
| Calamares grellados |
 |
| Xeado D'Onofrio |
 |
| Comida Nikkei, fusión peruano-xaponesa |
 |
| Postres variados |
No hay comentarios:
Publicar un comentario